Nurmenukukeeks
Vaja läheb:
5 muna,
200 g suhkrut,
näpuotsaga soola,
150 g võid,
175 g nisujahu,
75 g mandlijahu,
1 tl küpsetuspulbrit,
50 g hapukoort,
2 peotäit nurmenuku kollaseid õielehti (või 2-3 kuhjaga sl nurmenukujahu).
Valmistamine:
Vahusta toasoojad munad suhkruga kohevaks vahuks. Sõelu juurde omavahel segatud kuivained, sega läbi. Sega ettevaatlikult juurde veidi jahtunud sulavõi ja hapukoor ning viimasena nurmenukuõied. Vala võitatud keeksivormi ja küpseta 190kraadises ahjus umbes 30 minutit. Kontrolli keeksi küpsust puutikuga.
Foto eest aitäh Tiina Kõrtsinile.
Korvitäis Läänemaa maitseid, millega üllatada sõpru või kolleege. Pakume võimalust valida meie laiast tootevalikust just teile enam maitsvamaid tooteid. Meil on hea meel selle üle, et kinkekorvid on valminud Haapsalu sotsiaalmaja erivajadustega inimeste käsitööna. Kirjuta või helista ja tule maitsma, et teha oma valik.
Huvilistele saadame meie tootekataloogi.
Tänava talu
Haeska küla, Läänemaa
helista meile: +372 5664 7024
kirjuta meile: marjatar24@gmail.com